In drie stappen een goedkope lening

In drie stappen een goedkope lening

Je kunt in drie stappen een goedkope lening afsluiten, je kunt de stappen doorlopen en dan heb je een goedkope lening, maar let wel per stap op wat je gaat doen en zorg er voor dat je precies weet wat je mogelijkheden zijn. Het is van groot belang dat je weet waar je voor gaat tekenen als je de algemene voorwaarden van een goedkope lening gaat tekenen. Als ze zijn getekend ben je namelijk akkoord gegaan met de voorwaarden en als je dan de kleine lettertjes gaat lezen en daar iets in ziet staan waar je het niet mee eens bent, dan is het te laat, je hebt dan immers al getekend.

Kies de juiste lening
Het eerste wat je moet doen is de juiste lening kiezen. Je wilt een vast bedrag gaan lenen omdat je wilt verbouwen of omdat je bijvoorbeeld een auto aan wilt schaffen. Dan is het van groot belang dat je weet wat je precies gaat afsluiten en waarom. Sluit alleen een lening af voor het bedrag dat je echt nodig hebt, je kunt wel 1000den euro’s meer gaan lenen, maar daar moet je ook rente over betalen en dat bedrag moet binnen een vaste looptijd ook weer terug staan op de rekening. Daarnaast dien je ook te kijken naar de rente, je kunt de rente vast laten zetten voor de tijd dat jij de lening af gaat sluiten, maar een variabele rente is ook mogelijk. Dan betaal je gewoon per maand een ander bedrag aan rente dat je vooraf niet weet. Je hebt dus geen zicht op de kosten die de goedkope lening per maand met zich mee kan brengen en dat kan nadelig zijn. Je weet immers niet waar dat je aan toe bent en als de rente flink gaat stijgen dan ga je automatisch ook meer betalen en daar kom je dan niet aan onderuit. Als laatste aspect zijn de algemene voorwaarde per lening belangrijk. Let hierbij op de tijd die je hebt om de lening terug te betalen en mag je ook vervroegd aflossen? Soms mag je alleen vervroegd aflossen als je daar extra voor gaat betalen, kijk daarom goed wat de mogelijkheden hierin zijn want het is zonde als je een jaar extra rente moet betalen terwijl je het al af kunt lossen.

Vul een formulier in
Als je een keuze hebt gemaakt welke goedkope lening het gaat worden dan kun je het formulier in gaan vullen. Controleer je gegevens altijd goed. Dat zorgt er voor dat er geen fouten worden gemaakt. Lees ook de voorwaarde nog een keer door zodat je zeker weet dat je van alles op de hoogte bent. Heb je alles gecontroleerd? Dan kun je het formulier in gaan sturen.

Ontvang offertes en kies zelf jouw beste lening uit
Je kunt of meteen een formulier invullen dat je de lening af wilt sluiten of je vult een formulier in waarop duidelijk wordt gemaakt dat je een offerte wilt ontvangen. Bij het aanvragen van een offerte moet je ook veel gegevens invullen en kun je er maar beter drie of vier aanvragen zodat je de offertes ook met elkaar kunt vergelijken en dan een goed beeld hebt van de mogelijkheden. Dan kun je nog gaan kijken naar de goedkope lening en deze online afsluiten.

6 gedachten over “In drie stappen een goedkope lening”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *